Λάβε μέρος!

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΣΤΑΚΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: 99€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στα Giannis Village. Αποδράστε μακριά από το άγχος της καθημερινότητας σε ένα μοναδικό περιβάλλον χαλάρωσης & ευεξίας με μοναδικό σκοπό να σας προσφέρουμε ιδανικές στιγμές διακοπών! 99€Αγόρασέ το Αρχ. τιμή 200€Έκπτωση 51%Κερδίζετε 101€Η προσφορά λήγει σε: 01 ημέρες20 ώρες35 λεπτά15 δεύτερα1 αγορές μέχρι στιγμής από 50


Πόλη: Αστακός Αιτωλοακαρνανίας
Τιμή: 99€
 Αρχ. Τιμή: 200€



ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ - ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙ: 79€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο στο ξενοδοχείο Τοξότης, με welcome drink, transfer από και προς το λιμάνι και late check out. Ζήστε ένα μοναδικό 3ήμερο σε έναν μικρό επίγειο παράδεισο του Αργοσαρωνικού, πνιγμένο στο πράσινο, με τα πεύκα να "αγγίζουν" τα καταγάλανα νερά του.

Πόλη: Αγκίστρι

Τιμή:79€
Αρχ. Τιμή: 160€

ΕΛΗΞΕ!


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ - ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ: 85€ το άτομο, για όσους επιθυμούν ξένοιαστες διακοπές και άμεση επαφή με την θάλασσα για 5 ημέρες στα επιπλωμένα και πλήρως εξοπλισμένα " O A S I S STUDIOS " σε χώρο δύο στρεμμάτων στην παραλία των ΑΓ. Πάντων στο αρχοντικό Γαλαξείδι.


Πόλη: Γαλαξίδι
Τιμή: 85€
 Αρχ. Τιμή: €
Λήγει στις Μέχρι εξάντλησης!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ - ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ : Ταξιδέψτε στη γοητευτική Σαντορίνη, ο πρώτος δημοφιλής προορισμός για χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο, βρίσκεται κοντά σας! 4 ημέρες, στο Caldera Romantica, για 2 άτομα με πρωινό και early check in, μόνο 111€!


Πόλη: Σαντορίνη
Τιμή: 111€
Αρχική Τιμή: 213€


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ - ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ: 90€ το άτομο για 3ήμερες διακοπές στο φιλόξενο Πόρτο Χέλι, σε δίκλινο δωμάτιο με θέα το απέραντο γαλάζιο και Δώρο μία διανυκτέρευση. Απολαύσετε τη διαμονή στο Nautica Bay, με πλούσιο αμερικάνικο πρωινό, ημιδιατροφή, ασύρματο internet, χρήση ομπρέλας και ξαπλώστρας σε ιδιωτική παραλία, ελεύθερη χρήση γηπέδων tennis, Μίνι γκόλφ, early check ιn και late check out για μία αξέχαστη καλοκαιρινή απόδραση. Για διαμονή το 3ήμερο του Αγ. Πνεύματος 110€ το άτομο, με ημιδιατροφή.

Πόλη: Πόρτο Χέλι
Τιμή: 90€
 Αρχ. Τιμή: €
Λήγει στις Μέχρι εξάντλησης!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement