Λάβε μέρος!

Πάσχα στην Μύκονο σε 2 απίστευτα ξενοδοχεία: Petinos Beach Hotel / Nissaki Boutique Hotel

Πάσχα στην Μύκονο: 370€ από 495€
για 3 διανυκτερεύσεις με Πρωινό,
Ημιδιατροφή & Full Extra
στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο
''Petinos Beach Hotel", 

δίπλα στην θάλασσα
...Για να δείτε την προσφορά πατήστε ΕΔΩ
Πάσχα στην Μύκονο: 
370€ από 495€
για 3 διανυκτερεύσεις με Πρωινό,
Ημιδιατροφή & Full Extra
στο "Nissaki Boutique Hotel",
δίπλα στην θάλασσα

 ...Για να δείτε την προσφορά πατήστε ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Πάσχα στην Κυπαρισσία με Αναστάσιμο Δείπνο και Γεύμα με Οβελία την Κυριακή του Πάσχα!! 147€ για 4 ημέρες - 3 νύχτες ανά άτομο στο Hotel Oasis στην Κυπαρισσία μόλις 10m από την παραλία Καλό Νερό σε ευρύχωρα Studios ή Appartments με θέα στη θάλασσα, πλούσιο πρωινό, διαμονή για ένα παιδί έως 5 ετών Δωρεάν, ελεύθερη χρήση γυμναστηρίου, πισίνας με θαλασσινό νερό, παιδικής χαράς και Free Wi-Fi Internet. Αρχικής Αξίας 465€. Έκπτωση 68%

Πόλη: Κυπαρισσία
Τιμή: €147
Αρχ. Τιμή: €465

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ! 

ΕΚΔΡΟΜΗ - ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ! Πολυτελές Πασχαλινό και όχι μόνο 3ήμερο ή 4ήμερο (2ή 3 Διανυκτερεύσεις) 2 ατόμων σε Double Standard Room ή Deluxe Δωμάτιο με Τζάκι με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό, Δυνατότητα Late Check Out, Μία Φιάλη Κρασιού & Αποξηραμένα Φρούτα στο Εξαιρετικό και Αριστοκρατικής Πηλιορείτικης Αρχιτεκτονικής «Αρχοντικό Ναουμίδη» στην Πορταριά του Κοσμοπολίτικου και Μαγευτικού Πηλίου…… ……Γιατί το Πάσχα στο Πήλιο έχει Κατανυκτικό Κλίμα , Άρωμα Παράδοσης και Υπέροχες Εικόνες, από εκείνες που Μαγνητίζουν με την Ομορφιά τους, κάνοντας τον Επισκέπτη να επιστρέφει ξανά και ξανά!!!!


Πόλη: Πήλιο
Τιμή: € 185
Αρχ. Τιμή: € 270

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!

Αποδράστε στα ελληνικά νησιά το Πάσχα και την Πρωτομαγιά με προσφορές στα εισιτήρια πλοίων!


ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ, στο 4 αστέρων Aphrodite Beach Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πρωινό American Buffet, για 2 Άτομα και 1 Παιδί έως 2 ετών, με 133€ από 612€ ( Έκπτωση 78%)! Παρέχονται στην Ιδιωτική Παραλία του ξενοδοχείου ξαπλώστρες και ομπρέλα, ελεύθερη χρήση του γυμναστηρίου καθημερινά καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες στο νησί των ανέμων, μια ανάσα από το κύμα!

Πόλη:Μύκονος- Πάσχα
Τιμή: €133
Αρχ. Τιμή: €612


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ! 

ΑΠΟΔΡΑΣΗ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ: Aπόδραση στο Ρομαντικό Ναύπλιο!! 99€ για ένα ονειρεμένο τριήμερο για δύο 2 άτομα στο Παλατάκι Residence Apartments σε double room με πρωινό, late check-out και Δωρεάν διαμονή ενός παιδιού έως 5 ετών. Extra ΔΩΡΟ για παραμονή από Κυριακή έως Πέμπτη μια επιπλέον Διανυκτέρευση!! Αρχικής Αξίας 190€. Έκπτωση 48%.

Πόλη:Ναύπλιο
Τιμή: €99
Αρχ. Τιμή: €190

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ! 

ΕΛΗΞΕ!

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ! Απολαύστε ένα μαγευτικό 4ήμερο ή 5ήμερο για 2 άτομα στην Κέρκυρα με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με welcome drink κρασί και ανοιχτό check in /check out έως τις 24:00 (!!), για να ζήστε από κοντά τα πιο πρωτότυπα και εντυπωσιακά έθιμα του νησιού, από το ''Gongis Studios'' - έκπτωση έως 40%!!

Πόλη:Κέρκυρα
Τιμή: €118
Αρχ. Τιμή: €180

ΕΛΗΞΕ!

Δείτε όλες τις τρέχουσες προσφορές για το ΠΑΣΧΑ 2015 εδώ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ Πασχαλινές Διακοπές στη Λευκάδα! All inclusive πακέτο 4 ημερών για δύο άτομα με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό, γεύμα και δείπνο στο Red Tower Hotel 4*, μόνο 270€!


Πόλη: Λευκάδα
Τιμή: 270€
Αρχική Τιμή: 54€

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!

ΕΛΗΞΕ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ Πάσχα στην Χαλκιδική, με Ένα Πληρέστατο και Πολυτελές Πακέτο Διαμονής, Γαστρονομίας, Ευεξίας & Διασκέδασης...στην πιο Δελεαστική Τιμή στο Φημισμένο και Διακεκριμένο ARISTOTELES Holiday Resort & SPA στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής στα σύνορα με το Άγιο Όρος! Πλήρες Πασχαλινό 4ήμερο με Τρεις (3) Διανυκτερεύσεις, Δύο (2) Ατόμων, με Δωρεάν Ένα (1) Παιδί έως Δεκατεσσάρων (14) Ετών σε Superior Double Room (35m²), με Πρωινό & Αναστάσιμο Δείπνο & Γεύμα την Κυριακή του Πάσχα & Ένα Full Body Relax Massage & Δωρεάν Χρήση του Πολυτελούς Spa & Δυνατότητα Early Check in και Late Check out!


Πόλη: Χαλκιδική
Τιμή: € 249
Αρχ. Τιμή: € 500

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ! 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Απίστευτη πολυτέλεια σε καταπληκτική τιμή, η πανέμορφη Σαντορίνη στα πόδια σας με την ομορφότερη θέα του νησιού ! Από 164€ τα 2 άτομα για 8 μέρες/7 νύκτες στο Caldera Romantica στο Ακρωτήρι στην γραφική Σαντορίνη. Η ρομαντικότερη απόδραση που μπορείτε να φανταστείτε!


caldera1Πόλη: Σαντορίνη
Τιμή: € 164
Αρχ. Τιμή: € 298

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ! 

ΕΛΗΞΕ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ Μύκονος – Αγίου Πνεύματος: Από 239€ ένα 4ήμερο (3 Διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα με πλούσιο πρωινό και ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε ξενοδοχείο της επιλογής σας


mykonos2Πόλη: Μύκονος
Τιμή: € 239
Αρχ. Τιμή: € 450
Λήγει 20/4 στις 23:59΄

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ! 

ΕΛΗΞΕ!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement