Λάβε μέρος!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΛΛΗΝΗ: 123€ από 280€ ( Έκπτωση 56%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό a la carte) στην Κυλλήνη, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα στο VIGLA VILLAGE! Για ένα παιδί έως 10 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Με την αγορά 2 κουπονιών δίδεται επιπλέον μία διανυκτέρευση δωρεάν, με Πρωινό!!! Η προσφορά ισχύει και για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!!!

Που:Κυλλήνη
Τιμή: €123
Αρχ. Τιμή: €  280

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ: ALL INCLUSIVE στο Preveza Sunset Beach Resort για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 1 Παιδί έως 12 ετών στην Πρέβεζα, με 249€ από 525€ ( Έκπτωση 53%). Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με Live Action Cooking, Απεριόριστη Κατανάλωση σε αναψυκτικά, χυμούς, κρασί, μπύρες, καφέδες, αφεψήματα, παγωτά, ποτά και snacks! Καθημερινή παιδική απασχόληση σε σκεπαστό Mini Club από εξειδικευμένους Έλληνες παιδαγωγούς, με πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, καθώς και θερινό παιδικό σινεμά! Παρέχονται ξαπλώστρες με τραπεζάκι και ομπρέλες στην πισίνα και την παραλία, καθημερινά μαθήματα γυμναστικής pilates, yoga, aqua aerobic κ.α και παιχνίδια στην άμμο για όλες τις ηλικίες από έμπειρο γυμναστή! Απολαύστε 4 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης στην Πρέβεζα, μια ανάσα από το κύμα!

Που:Πρέβεζα
Τιμή: €249
Αρχ. Τιμή: €  525

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΑΧΑΙΑ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 80€ από 160€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα σε Sea View Bungalow με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) στο Ionian Beach Hotel, στη Λακόπετρα Αχαΐας! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί κατά την άφιξη! Παρέχονται δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλα στην παραλία του ξενοδοχείου καθώς και Late check out στις 18:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!!!

Που:Λιακόπετρα Αχαίας
Τιμή: €80
Αρχ. Τιμή: €  160

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement