Λάβε μέρος!

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: 52€ για να περάσετε ένα μοναδικό 3ήμερο ή 72€ για να περάσετε ένα μοναδικό 4ήμερο στην μαγευτική Σαντορίνη,με διαμονή για δύο άτομα σε δίκλινο studio ή διαμερίσματα στο ξενοδοχείο KALIPSO VILLAS!!Μια προσφορά από το Velas Tours,αρχικής αξίας 97€ ή 135€ αντίστοιχα!!


 

Που: Σαντορίνη
Τιμή: € 52
Αρχ. Τιμή: €  135

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: 35€ ανά διανυκτέρευση, για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα, πλούσιο πρωινό και late check out, στο πολυτελές Agia Irini Hotel στην Μαγευτική Σαντορίνη. Η προσφορά ισχύει και για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος. Αρχική Αξία 70€


 0714_main


Που: Σαντορίνη
Τιμή: € 35
Αρχ. Τιμή: €   70

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



Αγίου Πνεύματος στο Νο1 top προορισμό, τη Σαντορίνη! 4 ημέρες σε double studio για 2 άτομα με πρωινό, A/C, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ιδιωτικό μπαλκόνι ή αυλή καθώς και μεταφορές από & προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο στο Iliada Hotel, μόνο 149€!


Που: Σαντορίνη
Τιμή: € 149
Αρχ. Τιμή: €


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αγίου Πνεύματος με θέα το διάσιμο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης! 4 ημέρες σε double room για δύο άτομα στο Villa Voula, μόνο 74€!
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!


ΛΟΥΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ: Απολαύστε τις ιδανικότερες ξεκούραστες διακοπές για 2 άτομα στα μαγευτικά Λουτρά Αιδηψού στην Εύβοια, με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και welcome drink και επιλογή ανάμεσα σε 3ήμερο ή 4ήμερο, στο πανέμορφο ''Κατερίνα Studios'' - έκπτωση έως 38%!!

Πόλη:Αιδηψός
Τιμή: €69
Αρχ. Τιμή: €110

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ! Απολαύστε μαγευτικές διακοπές 2 ατόμων για όλο τον μήνα Ιούνιο (ακόμα και Αγίου Πνεύματος) στην εντυπωσιακή Χανιώτη Χαλκιδικής με επιλογή από 2 ή 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα και πισίνα, στο φιλόξενο και υπέροχο περιβάλλον του ''Hotel Haris'' - έκπτωση έως 67%!!! - 65€ για 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό για 2 άτομα, αρχικής αξίας 134€ - 89€ για 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό για 2 άτομα, με Δώρο άλλη μία (4η) διανυκτέρευση με πρωινό (για όσους το επιθυμούν), αρχικής αξίας 268€ Δυνατότητα κατά την αγορά να επιλέξετε και να κλείσετε τις ημερομηνίες που θέλετε να πάτε, έως και 4/7/2013!Πόλη:Χανιώτη Χαλκιδικής Τιμή: €65 Αρχ. Τιμή: €134 TOP ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΕΚΔΡΟΜΕΣ Αγ. Πνεύματος & Καλοκαίρι 2013: Groupon / Cheapis / EkdromiΠόλη:Χανιώτη Χαλκιδικής Τιμή: €65 Αρχ. Τιμή: €134 TOP ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΕΚΔΡΟΜΕΣ Αγ. Πνεύματος & Καλοκαίρι 2013: Groupon / Cheapis / EkdromiΠόλη:Χανιώτη Χαλκιδικής Τιμή: €65 Αρχ. Τιμή: €134 TOP ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΕΚΔΡΟΜΕΣ Αγ. Πνεύματος & Καλοκαίρι 2013: Groupon / Cheapis / Ekdromi

Πόλη:Χανιώτη Χαλκιδικής

Τιμή: €65
Αρχ. Τιμή: €134

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ! 70€ για ένα παραμυθένιο τριήμερο για 2 άτομα στην γραφική Μάνη που θα σας μείνει αξέχαστο, με 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωινό, early check in και late checkout στο αναπαλαιωμένο παραδοσιακό χωριό 4* ''Πύργοι της Εδέμ'', αρχικής αξίας 180€

Πόλη:Μάνη
Τιμή: €70
Αρχ. Τιμή: €180

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, Μύκονος: Όλο το καλοκαίρι θα μπορείτε να είστε... cοsmοpοlitan! Μόνο από 87€ μαζί με Ακτοπλοϊκά εισιτήρια! περάστε αξέχαστες διακοπές στην Μύκονο στο Alkisits Ηοtel. Επιλέγετε εσείς όσες μέρες θέλετε και όποια περίοδο του καλοκαιριού θέλετε! Γιατί η ευελιξία είναι πάντα καλύτερη! Ισχύει έως 31/10/2013 και με εισιτήρια από Ραφήνα, με δυνατότητα αλλαγής από Πειραιά. Από το Air Cosmos. Στην καλύτερη τιμή της αγοράς !!

Πόλη:Μύκονος
Τιμή: €87
Αρχ. Τιμή: €

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΔΙΑΚΟΠΕΣ Λευκάδα: Απολαύστε τις διακοπές σας στο νησί των ποιητών και των σμαραγδένιων νερών! Μόνο από 87€ για ένα πανέμορφο 3ήμερο/2διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στο Villa Theodora στα Νικιάνα Λευκάδας. Κάντε διακοπές σε ένα από τα ομορφότερα νησιά μας. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε της ομορφιές του νησιού που σίγουρα θα σας μαγέψουν. Έχετε διαθέσιμες επιλογές για όλο τα καλοκαίρι, έως 30/09. Από το Air Cosmos. Στην καλύτερη τιμή της αγοράς !!

Πόλη:Λευκάδα
Τιμή: €87
Αρχ. Τιμή: €

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΜΟΡΓΟΣ: 130€ από 260€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για 2 Άτομα στην Αμοργό, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Μεσημεριανό ή Βραδινό) στο Vigla Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο! Για δύο Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome drink, ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο, καθώς και μεταφορά από και προς το λιμάνι της Αιγιάλης! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Πισίνας και του Υδρομασάζ! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση δωρεάν, με Ημιδιατροφή! Η προσφορά ισχύει και για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

Πόλη:Αμοργός
Τιμή: €130
Αρχ. Τιμή: €260


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΡΟΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ & ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: Έκπτωση 54%: 104€ για 3ήμερο 2 ατόμων σε Superior δωμάτιο με πρωινό, late check out, καθώς και δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο, στο 3* Apollon Hotel στην Παροικιά της Πάρου, 50 μ. από την πλαζ και λίγα μέτρα από τον παραδοσιακό οικισμό. Η προσφορά ισχύει και για του Αγ. Πνεύματος. Αρχικής αξίας 222€.

Πόλη:Πάρος
Τιμή: €104
Αρχ. Τιμή: €222


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ & ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ! 94€ για 3ήμερη διαμονή στη μαγευτική και κοσμοπολίτικη Μύκονο για δύο (2) άτομα σε sea view δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και late check out, με θέα το Αιγαίο Πέλαγος το Thomas Hotel σας προσκαλεί να ζήσετε μια ατμόσφαιρα πέρα από κάθε προσδοκία σε ένα ήσυχο και φιλόξενο περιβάλλον. Εναλλακτικά με 120€ για 4ήμερη διαμονή για δύο (2) άτομα. Αρχική Αξία 300€ και 380€.

Πόλη:Μύκονος
Τιμή: €94
Αρχ. Τιμή: €300

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement