Λάβε μέρος!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΚΚΩΝΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: 85€ από 170€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στο Κοκκώνι Κορινθίας μια ανάσα από το κύμα, στο Onar Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν!Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει και για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου!!!

ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ 2ΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ? 99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο Γαλαξείδι, στο 4 αστέρων Europa Beach Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της πισίνας καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Απολαύστε 3 ημέρες σε ένα τόπο που η ομορφιά σας ταξιδεύει!

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ: 175€ από 370€ (Έκπτωση 53%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 15 ετών σε Executive Villa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Μεσημεριανό) στο Nefeles Mainalon Resort, στην Ορεινή Αρκαδία με θέα το Ελατόδασος! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παρέχονται 2 εισιτήρια για τα Σπήλαια του Κάψια, επίσκεψη σε τοπικό Βιολογικό Οινοποιείο και μία Βόλτα με άλογο για να απολαύσετε την Μυθική Αρκαδία στα βάθη του Μαινάλου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late Check out στις 16:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ : 105€ από 210€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα σε Σουίτα με Τζάκι και Jacuzzi στο Μούσες Art Suites, στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Πρωινό στο δωμάτιο και Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ: 170€ από 410€ (Έκπτωση 59%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ για 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Απολαύστε 1 Relax Massage διάρκειας 30 λεπτών και κάντε ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam, της Sauna, του γυμναστηρίου, του παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δώρο, με πρωινό, για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης!!! Για όσους διαμείνουν από 21/08 έως 13/09 θα έχουν την ευκαιρία να είναι μαζί με τις αποστολές Mπάσκετ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που πραγματοποιούν (σε διαφορετικές ημερομηνίες η κάθε μία) την προετοιμασία τους!!!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ 4 μέρες ΜΟΝΟ 150€! Το πακέτο περιλαμβάνει Αεροπορικά Εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΠΡΑΓΑ-ΑΘΗΝΑ, 3 Νύκτες σε Κεντρικά Ξενοδοχεία Τουριστικής κατηγορίας, Πρωινό Γεύμα! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ !

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement