Λάβε μέρος!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ: Πολυτελές Εορταστικό και όχι μόνο 3ήμερο ή 4ημέρο Απόδρασης στα Μαγευτικά 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, με 2 ή 3 Διανυκτερεύσεις, 2 ατόμων σε Deluxe Δωμάτιο με Τζάκι, Πρωινό & Μια Φιάλη Κρασί & Δυνατότητα Early Check in – Late Check Out (από 4/10 έως 8/12, συμπεριλαμβανομένης και της Περιόδου 26-28/10) στο Εντυπωσιακό και Διακριτικής Πολυτέλειας Hotel «Akrorion»!

Πόλη: 3-5 Πηγάδια
Τιμή: €79
Αρχ. Τιμή: €160



ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: 75€ από 150€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στα Καλάβρυτα, στο Filoxenia Hotel & Spa σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται μία χρήση ανά άτομο και για κάθε ημέρα διαμονής της Sauna ή του Jacuzzi ή του Hammam καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν!

Που: Καλάβρυτα
Τιμή: €75
Αρχ. Τιμή: €  150




ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ: 69€ από 155€ ( Έκπτωση 55%) για Ξενάγηση και Πεζοπορία στο Φαράγγι "Πάντα Βρέχει" με τους εντυπωσιακούς καταρράκτες και στο Κεφαλόβρυσο και 2 διανυκτερεύσεις για 1 Άτομo στο Καρπενήσι στον Ξενώνα Σεμέλη με Πρωινό σε Μπουφέ! Διασχίστε το Αλπικό τοπίο, θαυμάστε το ζωντανό μνημείο της φύσης και απολαύστε την πανέμορφη διαδρομή!

Που: Καρπενήσι
Τιμή: €69
Αρχ. Τιμή: €  155




ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: 169€ από 340€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρονται 2 Relax Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, μία Θεραπεία Αναζωογόνησης Δέρματος και βαθιάς Ενυδάτωσης Προσώπου, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας και της Εξωτερικής, καθώς και της Σάουνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement