Λάβε μέρος!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ! Grand 3ήμερο με θέα τα Άγραφα στο Thessalikon Grand 5* σ΄ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς, στο όμορφο δάσος των Χιλίων Δέντρων στην Καρδίτσα! 139€ με πρωινό, ποτό καλωσορίσματος, χρήση υπερσύγχρονου γυμναστηρίου - sauna - hamam, late check out! αξίας 225€ - έκπτωση 40%

Πόλη: Άλσος Χιλίων Δένδρων, Καρδίτσα
Τιμή: €139
Αρχ. Τιμή: €255



ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ: Πολυτελές Εορταστικό και όχι μόνο 3ήμερο ή 4ημέρο Απόδρασης στα Μαγευτικά 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, με 2 ή 3 Διανυκτερεύσεις, 2 ατόμων σε Deluxe Δωμάτιο με Τζάκι, Πρωινό & Μια Φιάλη Κρασί & Δυνατότητα Early Check in – Late Check Out (από 4/10 έως 8/12, συμπεριλαμβανομένης και της Περιόδου 26-28/10) στο Εντυπωσιακό και Διακριτικής Πολυτέλειας Hotel «Akrorion»!

Πόλη: 3-5 Πηγάδια
Τιμή: €79
Αρχ. Τιμή: €160

28η Οκτωβρίου στη Βυζίτσα Πηλίου! 79€ από 160€ (Έκπτωση 50,62%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα, στον Ξενώνα Ραστώνη σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι και Πρωινό σε μπουφέ! Προσφέρεται Welcome drink και Late check out στις 15:00! Για ένα παιδί έως 7 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στο καταπράσινο τοπίο!


Promo imageΠόλη: Πήλιο
Τιμή: € 79
Αρχ. Τιμή: € 160



ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ - ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΟΒΑ: 80€ για ένα 2 ήμερο για 2 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένο δίκλινο δωμάτιο με μπαλκόνι,πρωινό,μενού δύο ατόμων, early check in και late check out!Μία προσφορά από το ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΥ,5 χλμ από την Αράχωβα,αρχικής αξίας 120€!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ - Μαγευτική 3ήμερη ή 4ήμερη Απόδραση στην Εξοχή και στη Φύση για 2 Άτομα, με Πλούσιο Πρωινό, Χρήση Spa, Μία Φιάλη Κρασί & Δυνατότητα Early Check In – Late Check Out, (από 4/10 έως 1/12, συμπεριλαμβανομένης και της Περιόδου 26-28/10) στο Πολυτελές και Φιλόξενο Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής 4* «Hotel Grand Chalet Granitis» στο Καταπράσινο Γραφικό Χωριό Γρανίτης της Δράμας!

Πόλη: Γρανίτης Δράμας
Τιμή: €89
Αρχ. Τιμή: €180




Μία Μοναδική Πρόταση για μια Αξέχαστη Διαμονή στα Ζαγοροχώρια. Μόνο 69€ για ένα 3ήμερο για Δύο(2) Άτομα σε Δίκλινο Δωμάτιο με Πρωινό, στο Αγγέλων Καταφύγιο. Μία Προσφορά Αρχικής Αξίας 160€ - ΕΚΠΤΩΣΗ 56%. Ισχύει και για την 28η Οκτωβρίου.

Πόλη: Ασπράγγελοι Ζαγοροχωρίων
Τιμή: €69
Αρχ. Τιμή: €160


ΕΛΗΞΕ

TRAVELPLANET24 - Νέα Υπηρεσία Price Radar για να εντοπίσεις εύκολα τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για τους επόμενους 6 μήνες για τον προορισμό που επιθυμείς! Το travelplanet24.com, συγκρίνει τις τιμές των διαθέσιμων αεροπορικών εταιρειών για το δρομολόγιο που επιλέγουμε και βρίσκει τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, ώστε να πραγματοποιήσουμε το ταξίδι μας στην πιο χαμηλή τιμή!

Τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια!

Επιλέγουμε τις πόλεις-χώρες του δρομολογίου μας και
βλέπουμε με ένα μόλις κλικ την φτηνότερη πτήση για τους επόμενους έξι μήνες!

Επιλέγουμε απευθείας ή μη πτήσεις, ορίζουμε τη διάρκεια του ταξιδιού μας και
οργανώνουμε έυκολα-γρήγορα-οικονομικά το επόμενο ταξίδι μας!



Βάλτε την πόλη που σας ενδιαφέρει για το επόμενο ταξίδι σας!
>>> ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΕΔΩ!
<<<
 


ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΡΓΙΑΣ - Τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου εντός και εκτός μόνο με το Grouptravel από όλες τις πόλεις της Ελλάδας!


 image
Τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου μόνο με το Grouptravel! 
Κωνσταντινούπολη, Bansko, Βελιγράδι, Βουκουρέστι από όλες τις πόλεις τις Ελλάδος!
Διαλέξτε τον προορισμό και της μέρες που σας βολεύουν όπως και την πόλη αναχώρησής για το τριήμερο της 28ης, 
κάντε την κράτησή σας σήμερα και εξοικονομήστε χρήματα!!!

ΕΛΗΞΕ!

Πτήσεις σε Ελλάδα & εξωτερικό από 57€!

Πτήσεις σε Ελλάδα & εξωτερικό από 57€!

Νέα Προσφορά Viva.gr! Πτήσεις σε Ελλάδα & εξωτερικό από 57€! Νέα Προσφορά Viva.gr! Πτήσεις σε Ελλάδα & εξωτερικό από 57€!
Πτήσεις Εσωτερικού από 57€
• Κέρκυρα, Χανιά, Σάμος, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα & Χίος από/προς Αθήνα

Πτήσεις Εξωτερικού από 67€
• Κωνσταντινούπολη, Σόφια, Βουκουρέστι από/ προς Αθήνα

  Προλάβετε θέσεις τώρα!  

Πάντα φθηνότερα από τις ίδιες τις αεροπορικές!
Χωρίς χρέωση υπηρεσιών! 

*Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση ή με επιστροφή, περιλαμβάνουν όλους τους φόρους
και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη.

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ Σαββτοκύριακο στο Ναύπλιο: 108€ από 245€ ( Έκπτωση 56%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ στο Alexandros Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και μια πιατέλα με τυριά και αλλαντικά για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!



108€ από 245€ ( Έκπτωση 56%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ στο Alexandros Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και μια πιατέλα με τυριά και αλλαντικά για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Πόλη: Νάυπλιο
Τιμή: € 108
Αρχ. Τιμή: € 245






ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement