Λάβε μέρος!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ: 95€ από 190€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Negroponte Resort στην Ερέτρια, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα! Προσφέρεται ένα Καλάθι με Φρούτα και ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο σας! Παρέχεται ξενάγηση στο Βραβευμένο Οινοποιείο ΑΒΑΝΤΙΣ με γευστική δοκιμή τεσσάρων ειδών κρασιού!!! Ελεύθερη συμμετοχή σε πρόγραμμα Agua Gym, Pilates και Χορό καθώς και ελεύθερη χρήση του Πλήρως Εξοπλισμένου Γυμναστηρίου, των Γηπέδων Τέννις, Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για μια πολυτελή διήμερη εκδρομή!!! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!

http://go.linkwi.se/z/177-0/CD1180/?lnkurl=https%3A%2F%2Fwww.ekdromi.gr%2Fdeals%2Fnegroponte-eretria-95
Πόλη: Ερέτρια  (KAI για την 25η Μαρτίου)
Τιμή: €95
Αρχ. Τιμή: €190

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!

ΕΛΗΞΕ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ! 168€ από 345€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Ελληνικό Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο στο Πλατύστομο Φθιώτιδος, μόλις 30 λεπτά από την Λαμία! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome drink, Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi και Αερομασάζ και Ημερησίως μία χρήση της Ιαματικής Πηγής! Παρέχεται Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδονται 2 χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών το καθένα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πόλη: Πλατύστομο Φθιώτιδας
Τιμή: €168
Αρχ. Τιμή: €345

ΕΛΗΞΕ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: 25η Μαρτίου στο Ναύπλιο, στο 4 αστέρων Amalia Nafplio Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 285€ από 570€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Ελεύθερη Κατανάλωση σε Κρασί, Μπύρες, Αναψυκτικά κατά την διάρκεια όλων των γευμάτων! Παρέχεται Ψυχαγωγικό πρόγραμμα παραμονή του Ευαγγελισμού με Ζωντανή Μουσική και Χορό, Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς, φουσκωτά παιχνίδια ξηράς και παιδικές δραστηριότητες! Παρέχεται Eαrly check in στις 10:00 και Late Check Out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

http://go.linkwi.se/z/177-0/CD1180/?lnkurl=https%3A%2F%2Fwww.ekdromi.gr%2Fdeals%2F25i-mar-amalia-nafplio
Πόλη: Ναύπλιο (ΓΙΑ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ)
Τιμή: €285
Αρχ. Τιμή: €570

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ EΔΩ!

 ΕΛΗΞΕ!
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement