Λάβε μέρος!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών στα Ιωάννινα, σε Junior Suite με θέα στη Λίμνη και Πρωινό με τοπικά σπιτικά προιόντα στο δωμάτιο, στο MIR Luxury Boutique Hotel! Προσφέρονται μαθήματα παρασκευής για τοπικές πίτες και μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων. Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Που: Ιωάννινα
Τιμή: €149
Αρχ. Τιμή: €298   


ΕΛΗΞΕ


ΕΟΡΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2014! ΠΡΟΣΦΟΡΑ για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο 4 αστέρων Alas Resort & Spa, στη Μονεμβασιά! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 389€ από 778€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί, Φρούτα και Μελομακάρονα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Ζωντανή Μουσική και Ανήμερα Πλούσιο Εορταστικό Γεύμα! Πρέχεται ένα Massage 20 λεπτών και Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου στο κέντρο ευεξίας Alas Spa! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

Που:Μονεμβάσια
Τιμή: €389
Αρχ. Τιμή: € 778 

ΕΛΗΞΕ


ΠΡΟΣΦΟΡΑ για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στα Χάνια Πηλίου, 2 χλμ. από το Χιονοδρομικό Κέντρο, στο Χάνι του Ζήση! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 159€ από 318€ ( Έκπτωση 50%)! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

Που: Χάνια Πηλίου
Τιμή: €159
Αρχ. Τιμή: €318 


ΕΛΗΞΕ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΝΗΣΙ! ΠΡΟΣΦΟΡΑ για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort, στη Λευκάδα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα, μόνο με 269€ από 540€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome Drink στο Lounge Bar Scorpios! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Ζωντανή Μουσική! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, της Saunas, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου για κάθε ημέρα διαμονής! Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες και να μαγευτείτε από το τοπίο της Λευκάδας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

Που: Λευκάδα
Τιμή: €269
Αρχ. Τιμή: €540   


ΕΛΗΞΕ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014! Προσφορά για Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa, στη Λίμνη Πλαστήρα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι, μόνο με 349€ από 700€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala! Προσφέρονται 2 ώρες Prive Spa με 2 ποτήρια Κρασί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Που: Λίμνη Πλαστήρα
Τιμή: €349
Αρχ. Τιμή: €700   


ΕΛΗΞΕ


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ! Πρωτοχρονιά και Φώτα στα Ζαγοροχώρια, στο Αρχοντικό Ζαρκάδα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 150€ από 300€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 εορταστικές ημέρες στα πανέμορφα και γραφικά Ζαγοροχώρια! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Που: Ζαγοροχώρια
Τιμή: €150
Αρχ. Τιμή: 300€  


ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Δροσοπηγή Μάνης, στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea»! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 Άτομα, σε Παραδοσιακές, Αυτόνομες και Αυτοεξυπηρετούμενες Πέτρινες Κατοικίες με Jacuzzi, Τζάκι και απέραντη Θέα στη θάλασσα, μόνο με 199€ από 498€ ( Έκπτωση 60%)! Προσφέρονται Ξύλα για το Τζάκι και ένα Καλάθι Πρωινού με Παραδοσιακά Τοπικά Υλικά! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 ημέρες απόλυτης ηρεμίας με θέα το απέραντο γαλάζιo! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Που: Δροσοπηγή Μάνης
Τιμή: €199
Αρχ. Τιμή: €498   


ΕΛΗΞΕ


ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ! Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Λίμνη Τριχωνίδα, στο Θέρμιος Απόλλων! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι και Πρωινό, μόνο με 149€ από 298€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Που: Λίμνη Τριχωνίδα
Τιμή: €149
Αρχ. Τιμή: €298   


ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για Χριστούγεννα στο 5* Mediterranean Village Hotel & Spa, στην Κατερίνη Πιερίας! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome Drink στο lobby του ξενοδοχείου και παραδοσιακά γλυκά! Παραμονή Χριστουγέννων παρέχεται Εορταστικό Gala με πλούσιο Μπουφέ και Ζωντανή Μουσική! Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Κάθε βράδυ Ζωντανή Μουσική στο Bar του Ξενοδοχείου και για τους μικρούς μας φίλους παιδότοπος με φύλαξη και καθημερινή Προβολή Ταινιών! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

Που: Κατερίνη Πιερίας
Τιμή: €299
Αρχ. Τιμή: €598   


ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Ναύπλιο, στο Βραβευμένο Amfitriti Palazzo Luxury Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε Superior δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 229€ από 458€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Τοπικό λικέρ για καλωσόρισμα και σπιτικά γλυκά στο δωμάτιο, καθώς και μία Πιατέλα Αλλαντικών και Τυριών και ένα Μπουκάλι Κρασί στο Τζάκι του ξενοδοχείου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Που: Ναύπλιο
Τιμή: €229
Αρχ. Τιμή: €458   


ΕΛΗΞΕ

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Ζαχάρω Ηλείας, στο Anilio Plaza Apartments & Studios! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών σε Studio, μόνο με 149€ από 298€ (Έκπτωση 50%)! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας και του Πολυχώρου με Μπιλιάρδο, Ποδοσφαιράκι, Ping-Pong και ταινίες Nova για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 4 εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Που: Ζαχάρω Ηλείας
Τιμή: €149
Αρχ. Τιμή: €298   


ΕΛΗΞΕ

Προσφορές Travel Plan! Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Οικονομικά πακέτα διακοπών! To Travel Plan είναι ένας από τους πιο σύγχρονους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα, προσφέρει εγγυημένα τις φθηνότερες τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια καθώς και μια πλήρη γκάμα ταξιδιωτικών υπηρεσιών με μοναδικές προσφορές οργανωμένα ταξίδια, κρουαζιέρες, εξωτικούς προορισμούς!

http://go.linkwi.se/z/10935-0/CD1180/?lnkurl=http%3A%2F%2Ftravelplan.gr%2Fgr%2Fdestinations%2Faustrian

                                   Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στην Αριστοκρατική Βιέννη!!


                                      5  ημέρες Κλείστε έως 22/11 και ΚΕΡΔΙΣΤΕ!! από 545,00 €

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ 

ΤΑΞΙΔΙΑ TRAVEL PLAN

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ!!


ΕΛΗΞΕ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement