Λάβε μέρος!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ Γαλατάς Πελοποννήσου: Διαμονή 2 Ατόμων σε Σουίτα με Πρωινό & Μασάζ στο Arcadia Suites & Spa (από €89)

Γαλατάς
Τιμή Προσφοράς:  89
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

Προσφορα για τη Ναύπακτο: 3-4 Διανυκτερεύσεις 2 Ατόμων με Πρωινό & Δείπνο, στο Hotel Nafpaktos, Κοντά στο Λιμάνι

Ναύπακτος
Τιμή Προσφοράς:  189
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2014, ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ 2015 ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ 2015! Ξενώνας Πλαγιάκι! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Σπιτικό Πρωινό, μόνο με 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%)! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Σπιτικό Λικέρ και Γλυκό του κουταλιού για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύσετε 4 εορταστικές ημέρες ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Μάνη
Τιμή Προσφοράς:  149
Αρχική Τιμή: € 298

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!

ΕΛΗΞΕ

Εορταστική Προσφορά για διακοπές Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στα Ιωάννινα, στο Byzantio Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 179€ από 358€ (Έκπτωση 50%)! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

Ιωάννινα
Τιμή Προσφοράς: 179 
Αρχική Τιμή: €358 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για διαμονή Πρωτοχρονιά 2015 και Φώτα 2015 στο Καρπενήσι, στο Deluxe Hotel Anesis! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 199€ από 398€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 ημέρες στον μοναδικό χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Καρπενήσι
Τιμή Προσφοράς: 199 
Αρχική Τιμή: €398 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στους Αγίους Θεοδώρους μια ανάσα από την Αθήνα, στο Siagas Beach Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 13 ετών και ένα έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 295€ από 590€ (Έκπτωση 50%)! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική από την Ελένη Καρουσάκη και την ορχήστρα της, Ανήμερα μεσημέρι Ψυχαγωγικό Πρόγραμμα με μουσική από DJ και μοναδικές Βραδιές Πιάνου! Προσφέρονται Παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες Λιχουδιές και Ποτό καλωσορίσματος! Kαθημερινή απασχόληση στο Μini Club με εξειδικευμένους παιδαγωγούς και κλόουν καθώς και δώρα για τους μικρούς μας φίλους! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Άγιοι Θεόδωροι
Τιμή Προσφοράς:  295
Αρχική Τιμή: €590 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2014! Γιορτές Στα Γραφικά Ζαγοροχώρια!!160€ για μαγικό 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων με ημιδιατροφή (πρωινό & δείπνο) στο υπέροχο εστιατόριο μας, Late Check Out και ΔΩΡΟ τα ξύλα για το τζάκι σας ή 240€ για μαγικό 4ήμερο (3 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων με ημιδιατροφή (πρωινό & δείπνο) στο υπέροχο εστιατόριο μας, Late Check Out και ΔΩΡΟ τα ξύλα για το τζάκι σας, στο Πανέμορφο & Παραδοσιακό Ξενοδοχείο Καμάρες που βρίσκεται στο Χωριό Τσεπέλοβο στα Μοναδικά Ζαγοροχώρια!! Η προσφορά ισχύει για την Περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιά και των Φώτων!!

http://go.linkwi.se/z/10515-0/CD1180/?lnkurl=http%3A%2F%2Fwww.dealtown.gr%2Fdeals.php%3Fid%3D5624
Ζαγοροχώρια
Τιμή Προσφοράς:  160
Αρχική Τιμή: € 200

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ AIRTICKETS! Αεροπορικά εισιτήρια έως -35% απο την ΑΕGEAN AIRLINES! Κρατήσεις έως 2 Δεκεμβριου 2014!




Κρατήσεις έως την Τρίτη 2/12/2014! Προλάβετε θέσεις!

Οικονομικά αεροπορικά ταξίδια εσωτερικού!

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για τα Λουτρά Πόζαρ Αριδαίας με 59€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο Hotel Αλμωπία για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι και ξύλα, δωρεάν ο καφές σας για όλη τη διάρκεια της ημέρας και early check in - late check! Χαρίστε στον εαυτό σας ένα οικονομικό τριήμερο ευεξίας και αναζωογόνησης με επισκέψεις στα υδροθεραπευτήρια και τα φυσικά ιαματικά λουτρά του Πόζαρ και απολαύστε τον περίπατο σας στα πλακόστρωτα μονοπάτια και τις ξύλινες γέφυρες δίπλα στο φαράγγι των λουτρών!

Λουτρά Πόζαρ
Τιμή Προσφοράς:  59
Αρχική Τιμή: € 118

ΕΛΗΞΕ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement