Λάβε μέρος!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ! Απόκριες και Καθαρά Δευτέρα 2015 με ποικίλα αποκριάτικα δρώμενα στην Villa Annilena στην Ερατεινή Φωκίδας! 89€ από 178€ για 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις), για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, late check in, late check out και Δωρεάν διαμονή ενός παιδιού έως 3 ετών. Έκπτωση 50%.

Ερατεινή Φωκίδας
Τιμή Προσφοράς: € 89
Αρχική Τιμή: € 178

 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ !

ΕΛΗΞΕ



ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΤΑ ΣΕ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΕΛΑΤΗ ΠΕΡΤΟΥΛΙ (ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ) - ΤΥΡΝΑΒΟ! 99€ το άτομο για 3ήμερη εκδρομή (21-22-23/02/2015) που περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, πρωινό, μετακινήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν και τοπικές εκδρομές, από το γραφείο ταξιδίων Touristas travel! Με την αγορά του κουπονιού από το SpecialDeal.gr ΔΩΡΟ ένα προιόν της επιλογή σας!

Λ. Πλαστήρα,Καλαμπάκα,Ελάτη,Τύρναβο
Τιμή Προσφοράς:  €99
Αρχική Τιμή: € 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!

ΕΛΗΞΕ

110€ για ένα 3ήμερο (2 Διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα σε σουίτα με τζάκι, πλούσιο σπιτικό πρωινό, early check in - late check out και Δωρεάν διαμονή για ένα παιδί έως 12 ετών, στο Casa Di Neve στον Άγιο Νικόλαο στο Καρπενήσι! Αρχικής αξίας 260€. Έκπτωση 58%. Με την αγορά του κουπονιού από το SpecialDeal.gr ΔΩΡΟ ένα προϊόν της επιλογή σας!

Καρπενήσι
Τιμή Προσφοράς:  €110
Αρχική Τιμή: € 260

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ! Μόνο 59€ για 3 ημέρες (2 διανυκτερεύσεις) 2 ατόμων, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο «Hotel Ageri» στο κέντρο της Πορταριάς, το ιδανικό σημείο για μια ευχάριστη και μοναδική διαμονή!!

Πορταριά Πηλίου
Τιμή Προσφοράς:  €59
Αρχική Τιμή: € 90

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement