Λάβε μέρος!

Προσφορά για την όμρφο Ναύπακτο! 109€ από 260€ ( Έκπτωση 58%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο Βραβευμένο από το Conde Nast Traveller 4 αστέρων NAFS Hotel στη Ναύπακτο, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό Αμερικάνικου τύπου σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Welcome drink, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

http://mikk.ro/BFQ
Ναύπακτος
Τιμή Προσφοράς:  €109
Αρχική Τιμή: € 260

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για τα Λουτρά Πόζαρ (διατίθεται προσφορά και για το Πάσχα 2015)! 75€ από 150€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Αριδαία μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, στο Alkyonis Hotel & Spa Resort σε δίκλινο Studio με Υδρομασάζ και Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για το Πάσχα!

Προσφορά για διακοπές στα Τρίκαλα Κορινθίας: Βρεθείτε ακριβώς στο σημείο που βασιλεύει ο ήλιος, με θέα τη Ζήρεια και τον Κορινθιακό κόλπο! Από 114€ 3ήμερη απόδραση για 2 στα Τρίκαλα Κορινθίας.

http://mikk.ro/BFN
Τρίκαλα Κορινθίας
Τιμή Προσφοράς:  €114
Αρχική Τιμή: €300

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για εκδρομή στο Καρπενήσι! 109€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις στο νεόκτιστο Αρχοντόπετρα Spa Hotel για 2 ενήλικες σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και early check in - late check out! Δυνατότητα για αναβάθμιση και διαμονή σε Σουίτα με τζάκι-ξύλα και υδρομασάζ με 145€!

http://mikk.ro/BFJ
Καρπενησι
Τιμή Προσφοράς:  €109
Αρχική Τιμή: € 218

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά διακοπών στα Καλάβρυτα! 109€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο Hotel Anesis για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 5 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με early check in - late check out! Ειδική τιμή τις καθημερινές για 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό με 89€ σε δίκλινο δωμάτιο ή με 129€ σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι και ξύλα!

http://mikk.ro/BFB
Καλάβρυτα
Τιμή Προσφοράς:  €109
Αρχική Τιμή: € 218

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά διακοπών! Kρακοβία για τετραήμερο με αεροπορικά και διαμονή σε προσφορά! 318€ το άτομο για ένα τετραήμερο στην Πολωνική πόλη-κόσμημα που κρύβει θησαυρούς γοτθικής και αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής, την πανέμορφη Κρακοβία, σε ένα πακέτο που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια από και προς Αθήνα (συμπεριλαμβανόμενων των φόρων αεροδρομίου και του επίναυλου καυσίμων), τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο 4 αστέρων ξενοδοχείο Sympozjum Hotel με πρωινό, από την "Aerotickets"!

http://mikk.ro/BE1
Κρακοβία
Τιμή Προσφοράς:  €318
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement