Λάβε μέρος!

Προσφορά για 3ήμερη απόδραση στο γραφικό και πανέμορφο Λεωνίδιο Αρκαδίας. Ανακαλύψτε από την αρχή την Ελληνική γη με τις γεύσεις, τους ήχους και τις μυρωδιές της με 120€ για 3ήμερη διαμονή στον παραδοσικό ξενώνα "Αγρόκτημα".

http://mikk.ro/BrQ
Λεωνίδιο Αρκαδίας
Τιμή Προσφοράς:  €120
Αρχική Τιμή: € 240

ΕΛΗΞΕ

Πασχαλινή διακοπροσφορά στην Άνδρο! 120€ Μόνο για ένα 4ήμερο (τρεις διανυκτερεύσεις) για τη Περίοδο του Πάσχα, στο Amorani Studios στο Μπατσί της Άνδρου, σε δωμάτια με θέα τη θάλασσα! Μία όμορφη πρόταση για το Πάσχα όπου μπορείτε να χαλαρώσετε ή να εξερευνήσετε το Καταπράσινο Νησί με τα Παραδοσιακά Μονoπάτια κάθε Χωριού! Το Amorani Studios σας υπόσχεται ένα αξέχαστο 4ήμερο! Απολαύστε το! Αρχικής Αξίας 240€ - έκπτωση 50%

http://mikk.ro/BrP
Άνδρος
Τιμή Προσφοράς:  €120
Αρχική Τιμή: € 240

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πάσχα 2015 στην Κέρκυρα! Paloma Blanca Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 135€ από 270€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Χαρείτε το εντυπωσιακό και θορυβώδες έθιμο με τους Μπότηδες που λαμβάνει χώρα το Μεγάλο Σάββατο στην καρδιά της όμορφης πόλης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

http://mikk.ro/BrM
Κέρκυρα
Τιμή Προσφοράς:  €135
Αρχική Τιμή: € 270

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πάσχα 2015 στο όμορφο Καρπενήσι! 5 αστέρων AVARIS Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, με Πρωινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 329€ από 658€ ( Έκπτωση 50%)! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχεται προβολή παιδικών ταινιών και ελεύθερη χρήση του παιδότοπου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες γιορτινές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

http://mikk.ro/BrK
Καρπενήσι
Τιμή Προσφοράς:  €329
Αρχική Τιμή: € 658

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για πασχαλινή απόδραση στην Κατερίνη! Στο 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 318€ από 636€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι και Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Πασχαλινά Εδέσματα με συνοδεία Μουσικής το μεσημέρι και Light Dinner το βράδυ! Προσφέρεται Welcome Drink καθώς και ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

http://mikk.ro/BrJ
Κατερίνη
Τιμή Προσφοράς:  €318
Αρχική Τιμή: € 636

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Πάσχα στην Ελλάδα! Προσφορά για Πάσχα 2015 στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis, στα Καμένα Βούρλα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 399€ από 798€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι με Κέρασμα κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Ζωντανή Μουσική! Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας και για τους μικρούς μας φίλους παρέχεται απασχόληση στο Mini Club με προβολή ταινιών, κουκλοθέατρο, κατασκευές και ζωγραφική! Απολαύστε 4 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

http://mikk.ro/BrH
Πάσχα στα Καμένα Βούρλα
Τιμή Προσφοράς:  €399
Αρχική Τιμή: € 798

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για διακοπες στο Πήλιο! Διαμονή στο Πήλιο με 119€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο Pilion Terra Escape Resort για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 3 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με δωρεάν χρήση αίθουσας γυμναστηρίου, παιδότοπου, αίθουσας ψυχαγωγίας (μπιλιάρδο, ping-pong, κ.α) και early check in - late check out!

http://mikk.ro/BrB
Πήλιο
Τιμή Προσφοράς:  €119
Αρχική Τιμή: € 238

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement