Λάβε μέρος!

Προσφορά για Πάσχα στο Όναρ Hotel στο Κοκκώνι Κορινθίας, με μαγειρίτσα το βράδυ του Μ. Σαββάτου και γιορτινό τραπέζι την Κυριακή του Πάσχα!

 Πάσχα στο Όναρ Hotel στο Κοκκώνι Κορινθίας
Τιμή Προσφοράς:  €240
Αρχική Τιμή: € 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για ΠΑΣΧΑ στο 4* Avantis Suites στην Ερέτρια της Εύβοιας μόλις 1 ώρα μακριά από Αθήνα! 259€ για 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις) για δύο ενήλικες και ένα παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο Studio δωμάτιο! Περιλαμβάνει καθημερινά Πρωινό, Καλωσόρισμα με τσουρέκι και κουλουράκια στο δωμάτιο, Νηστίσιμο γεύμα την Μ. Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και Πασχαλινό γεύμα με αρνάκι σούβλας και κοκορέτσι συνοδεία ζωντανής μουσικής!

 Πάσχα
Ερέτρια
Τιμή Προσφοράς:  €259
Αρχική Τιμή: € 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Πάσχα στο Μεσολόγγι! Στο Theoxenia Hotel, δίπλα στη φημισμένη Λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Μεσημεριανό ή Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 195€ από 390€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Αναστάσιμο Δείπνο και Παραδοσιακό Πασχαλινό Γεύμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Μεσολόγγι
Μεσολόγγι
Τιμή Προσφοράς:  €195
Αρχική Τιμή: € 390

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πάσχα 2015 μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, στο Ignatia Hotel! Απολαύστε 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, με 179€ από 358€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται 1 Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα και τα ροφήματα κατά την άφιξή σας! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 5 ημέρες στο κοσμοπολίτικο Ναύπλιο!

 Ναύπλιο
Ναύπλιο
Τιμή Προσφοράς:  €179
Αρχική Τιμή: € 358

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Διακοπές το φετινό Πάσχα στον Ισθμό Κορίνθου μια ανάσα από το Λουτράκι, στο Isthmus Prime Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 169€ από 338€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Εορταστικό Γεύμα με Ζωντανή Μουσική! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check στις 18:00 για να απολαύστετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ισθμός Κορίνθου
Τιμή Προσφοράς:  €169
Αρχική Τιμή: € 398

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Υπέροχη προσφορά για Πάσχα στην Ορεινή Κορινθία, στο Ξενώνα Γκούρα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%)! Χαλαρώστε και απολαύστε 4 ημέρες στον όμορφο χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

 Ξενώνας Γκούρα
 Ορεινή Κορινθία
Τιμή Προσφοράς:  €149
Αρχική Τιμή: € 298

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για το Άγιο Πάσχα στο Aiora Suites, στη Βυτίνα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 229€ από 460€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στον γραφικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

 Βυτίνα
Βυτίνα
Τιμή Προσφοράς:  €229
Αρχική Τιμή: € 460

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για διακοπές το Πάσχα 2015 στο 4 αστέρων Porto Mykonos Hotel, στο κέντρο της Μυκόνου! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (American Buffet Breakfast και Βραδινό) σε Superior Double Sea View Room, μόνο με 369€ από 740€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Εορταστικό Γεύμα! Παρέχονται Λαμπάδες, Αυγά καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 εορταστικές ημέρες στο νησί των ανέμων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

 Πάσχα στην Μύκονο
Μύκονος
Τιμή Προσφοράς:  €369
Αρχική Τιμή: € 740

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για κυκλαδίτικο Πάσχα! 199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 3 Άτομα σε Πολυτελή Villa με Θέα Θάλασσα στη Νάξο, με Παραδοσιακό Πρωινό στο Kedros Villas! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Πάσχα!

 Πάσχα στην Νάξο
Νάξος
Τιμή Προσφοράς:  €199
Αρχική Τιμή: € 398

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά διακοπών το τριήμερο Αγίου Πνεύματος, στο Τinos View Luxury Apartments, στην Τήνο! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 3 Άτομα σε Superior Διαμέρισμα με Θέα Θάλασσα, μόνο με 199€ από 398€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

 Τήνος
Τήνος
Τιμή Προσφοράς:  €199
Αρχική Τιμή: € 398

ΕΛΗΞΕ

Πασχαλινή προσφορά εκδρομής! Πάσχα στο Tokalis Boutique Hotel & Spa, στη Νέα Αγχίαλο Βόλου! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 185€ από 370€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία, Κρασί και Τσίπουρο! Παρέχεται Welcome drink, xρήση της Sauna και του Hammam, καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

 Βόλος
Νέα Αγχίαλο Βόλου
Τιμή Προσφοράς:  €185
Αρχική Τιμή: € 370

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για ALL INCLUSIVE Πάσχα στην Καλαμπάκα, στη σκιά των Ιερών Βράχων των Μετεώρων στο 4 αστέρων Amalia Kalambaka Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 440€ από 880€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι με Κέρασμα κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Ζωντανή Μουσική και Χορό με την «Κωνσταντίνα» και την ορχήστρα της!

 Πάσχα
ALL INCLUSIVE Πάσχα στην Καλαμπάκα
Τιμή Προσφοράς:  €440
Αρχική Τιμή: € 880

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πάσχα 2015 στο Club Agia Anna Summer Resort, στην Αγία Άννα Ευβοίας! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για έως KAI 4 Άτομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Πολυτελή Yurt ή Cabanas, μόνο με 479€ από 958€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται παραδοσιακό γλέντι με ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Απεριόριστη Κατανάλωση Κρασιού! Παρέχονται 2 Εκδρομές στους καταρράκτες του Δρυμώνα και στη Μονή Οσίου Δαυίδ με αρχηγό συνοδό καθώς και Late check out στις 18:00! Συμμετοχή στο μοναδικό Παιδικό Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων! Απολαύστε 4 μέρες στον ονειρεμένο προορισμό διακοπών, μέσα στο πευκόφυτο δάσος! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

 Πάσχα
Club Agia Anna Summer Resort, στην Αγία Άννα Ευβοίας!
Τιμή Προσφοράς:  €479
Αρχική Τιμή: € 958

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement