Λάβε μέρος!

Προσφορά για πασχαλινές διακοπές! Πάσχα στα Νέα Στύρα Εύβοιας με 195€ για 4 ημέρες - 3 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή (περιλαμβάνει το Αναστάσιμο Δείπνο και το Εορταστικό γεύμα) στο 3* Castello Rosso Hotel για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με μπαλκόνι με θέα θάλασσα, early check in και late check out! Απολαύστε ένα ξεχωριστό Πάσχα στα Νέα Στύρα Εύβοιας, έναν προορισμό με πολλές επιλογές μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα!

πάσχα
Νέα Στύρα Εύβοιας
Τιμή Προσφοράς:  €195
Αρχική Τιμή: € 390

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά air tickets! Αγοράστε τα αεροπορικά σας εισιτήρια απο το air tickets.gr! Eξειδικευμένο ηλεκτρονικό πρακτορείο κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων

αεροπορικά εισιτήρια

Προσφορά για Πάσχα στην Πρέβεζα Έκπτωση 51% Πάσχα με 59€ για ένα τριήμερο 2 διανυκτερεύσεων των 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο Esperanza στην όμορφη παραλία Κανάλι, μόλις 13χλμ. από την πόλη της Πρέβεζας. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά διαμονής στο ξενοδοχείο και επισκεφθείτε την Πάργα, τα Ενετικά κάστρα της Πρέβεζας, τη Λευκάδα και τους Παξούς!

πάσχα 2015
Πρεβεζα
Τιμή Προσφοράς:  €59
Αρχική Τιμή: € 120

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πάσχα στη Στούπα Μεσσηνίας Έκπτωση 51% Για το Πάσχα με 59€ ένα απολαυστικό τριήμερο των 2 διανυκτερεύσεων για 2 άτομα στο Ξενοδοχείο Κλεοπάτρα, στη γραφική Στούπα. Γνωρίστε έναν τόπο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς και θαυμάστε ένα από τα πιο μαγικά ηλιοβασιλέματα του Μεσσηνιακού Κόλπου.

στούπα
Πάσχα στη Στούπα Μεσσηνίας
Τιμή Προσφοράς:  €59
Αρχική Τιμή: €120

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!
ΕΛΗΞΕ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement