Λάβε μέρος!

Προσφορά travelplanet24! 12 ευρωπαικοί προορισμοί με πτήσεις έως -40% από την Aegean! Κρατήσεις έως 23 Απριλίου 2015! Επίσης, αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού από ΜΟΝΟ 29€! Κλείστε ΤΩΡΑ θέσεις!

travelplan24

travelplan24

Προσφορά για διαμονή στο Καρπενήσι με 149€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο νεόκτιστο Αρχοντόπετρα Spa Hotel για 2 ενήλικες σε Σουίτα με τζάκι-ξύλα και υδρομασάζ, early check in - late check out, δωρεάν ποδήλατα, ξενάγηση στο λαογραφικό μουσείο, πεζοπορία στο μονοπάτι του Κεφαλόβρυσσου και έκπτωση 20% σε δραστηριότητες για παιδιά και σε αθλητικές δραστηριότητες για μεγάλους, στο Μεγάλο Χωριό μόλις 14 χλμ από το Καρπενήσι!

καρπενήσι
Καρπενήσι
Τιμή Προσφοράς:  €149
Αρχική Τιμή: € 298

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για την όμορφη Σκόπελο: Μόνο 87€ τα 2 άτομα για 4 ημέρες (3 διαν/σεις) στο EVLALIA Studios & Apartments στην Σκόπελο, αρχικής αξίας 145€. Διακοπές σε ένα ξεχωριστό τόπο, όχι μόνο για το φυσικό του περιβάλλον, αλλά και για την ιστορία του και τον πολιτισμό του.

Σκόπελος
Σκόπελος
Τιμή Προσφοράς:  €87
Αρχική Τιμή: € 145

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για την Τήνο ! Μόνο 96€ τα 2 άτομα για 4 ημέρες (3 διαν/σεις) στο Afrodite Hotel στην κατανυκτική Τήνο, αρχικής αξίας 160€. Το νησί με τις καταπράσινες πεδιάδες, το άγριο τοπίο της πέτρας, τις γραφικές ακρογιαλιές και ένας προορισμός για στιγμές κατάνυξης και περισυλλογής.

πρωτομαγιά
Τήνος
Τιμή Προσφοράς:  €96
Αρχική Τιμή: €160

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για οικονομικές διακοπές στην Χαλκιική! Μόνο 84€ τα 2 άτομα για 4 ημέρες (3 διαν/σεις) στο Maria Karga’s Guest House στον όρμο Παναγιάς στην Χαλκιδική, αρχικής αξίας 140€. Υπέροχες διακοπές στη διάσημη παραλία Τρανή Αμμούδα που είναι ιδανική ιδίως για τις οικογένειες με μικρά παιδιά!

Χαλκιδική
Χαλκιδική
Τιμή Προσφοράς:  €84
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement