Λάβε μέρος!

Προσφορά για διακοπές στην Σκόπελο! 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών στη Σκόπέλο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) στο Rigas Hotel του Oμίλου Spyrou Hotels & Companies σε Eυρύχωρο Studio! Παρέχεται Welcome drink, ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία της Πανόρμου καθώς και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!

 Σκόπελος
Σκόπελος
Τιμή Προσφοράς:  €99
Αρχική Τιμή: € 198

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για διακοπές με 89€ από 180€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στη Μεσσηνία 50m από τη Θάλασσα, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Studio με Πρωινό στο Theoxenia Hotel! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 4 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευση!

 Πρωτομαγιά
Μεσσηνία
Τιμή Προσφοράς:  €89
Αρχική Τιμή: € 180

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πρωτομαγιά 2015 στην Ορεινή Κορινθία, στο Ξενώνα Γκούρα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%)! Χαλαρώστε και απολαύστε 4 ημέρες στον όμορφο προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Γκούρα
Τρίκαλα Κορινθίας
Τιμή Προσφοράς:  €149
Αρχική Τιμή: € 298

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά διακοπών με 95€ από 190€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Liberty Hotel στο Μεσολόγγι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Μεσολόγγι
Τιμή Προσφοράς:  €95
Αρχική Τιμή: € 190

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για ωραία νησιωτική πρωτομαγιά στη Ζάκυνθο στο πολυτελές 5* Mediterranean Beach Resort & Spa με 152€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή (περιλαμβάνει πρωινό και δείπνο) σε δίκλινο Comfort δωμάτιο για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 4 ετών! Δυνατότητα για αναβάθμιση σε Superior δωμάτιο στα 188€! Παρέχεται δωρεάν χρήση γυμναστηρίου και early check in - late check out! Χαρείτε ανεπανάληπτες διακοπές με εγκαταστάσεις και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ένα προσεγμένο ξενοδοχείο κτισμένο ως παραδοσιακό χωριό και με ιδιαίτερη διακόσμηση που βρίσκεται μπροστά στην καταγάλανη αμμώδη παραλία του Λαγανά Ζακύνθου! Η προσφορά ισχύει έως 28 Μαίου!

 Ζάκυνθος
Ζάκυνθος
Τιμή Προσφοράς:  €152
Αρχική Τιμή: € 304

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για all inclusive διαμονή στην Κέρκυρα στο Messonghi Beach Hotel με 128€ και για τις 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών σε Superior δίκλινο δωμάτιο! Παρέχονται καθημερινά πλούσια πρωινά, γεύματα και δείπνα σε μπουφέ, απεριόριστη κατανάλωση σε ποτά, κρασί, βαρελίσιες μπύρες, αναψυκτικά, καφέ φίλτρου, τσάι, χυμούς, snacks και παγωτά, ξαπλώστρες και ομπρέλες και για τις 8 πισίνες, ελεύθερη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων, δραστηριότητες για παιδιά και πολλά events! Δυνατότητα και για επιπλέον διανυκτερεύσεις! Απολαύστε μια ολοκληρωμένη και άκρως οικονομική πρόταση διακοπών μόλις 20 χλμ από το κέντρο της Κέρκυρας! Η προσφορά ισχύει για όλο τον Μάιο και για του Αγ. Πνεύματος!

 Messonghi
Κέρκυρα (all inclusive)
Τιμή Προσφοράς:  €128
Αρχική Τιμή: €256

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΔΩ!

Προσφορά για Πρωτομαγιά στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας: Αεροπορικά & 3 Διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή

Κροατία
Ντουμπρόβνικ, Κροατία
Τιμή Προσφοράς:  €299
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για ταξίδι πρωτομαγιάτικο στην Βιέννη! 299€ για Αεροπορικά & 3 Διανυκτερεύσεις, σε Ξενοδοχείο 4* με Πρωινό

βιέννη
Βιέννη
Τιμή Προσφοράς:  €299
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για διακοπές στο Ξυλόκαστρο: 2-3 Διανυκτερεύσεις 2 Ατόμων με Πρωινό (από 79€) στο Lido Hotel, στο Μελίσσι!

ξυλόκαστρο
Ξυλόκαστρο
Τιμή Προσφοράς: από €79
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για το τριήμερο της Πρωτομαγιά στη Ν. Εύβοια: 2-3 Διανυκτερεύσεις 2 Ατόμων με Πρωινό, στο Venus Beach Hotel, στα Νέα Στύρα

Πρωτομαγιά
Νέ Στύρα
Τιμή Προσφοράς: από €69
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement