Λάβε μέρος!

Προσφορά για διακοπές ΠΑΣΧΑ 2016 στην Ερμιόνη στο 5* Barcelo Hydra Beach με 464€ για 2 ή 514€ για 3 ή 652€ για 4 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή σε δίκλινο Superior δωμάτιο για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 11 ετών! Παρέχονται καθημερινά πλούσιο πρωινό και γεύμα ή δείπνο σε μπουφέ, που περιλαμβάνουν το Αναστάσιμο Δείπνο το Μ. Σάββατο και το Πασχαλινό Γεύμα την Κυριακή του Πάσχα!

ΕρμιόνηΤιμή Προσφοράς:  €464
Αρχική Τιμή: € 928

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για εκδρομή το ΠΑΣΧΑ 2016 στην Κύμη Εύβοιας στο 4* Kymi Palace με 269€ για 3 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών! Παρέχεται καθημερινά πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, Νηστίσιμο δείπνο σε μπουφέ την Μ. Παρασκευή, Αναστάσιμο Δείπνο σε μπουφέ το Μ. Σάββατο και Γεύμα με Παραδοσιακό Οβελία και ζωντανή μουσική την Κυριακή του Πάσχα!

Κύμη
Τιμή Προσφοράς:  €269
Αρχική Τιμή: € 538

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για νησιωτικό ΠΑΣΧΑ 2016 στην Κέρκυρα στο 4*Sup Corfu Chandris Hotel & Villas με 450€ για 3 ή 538€ για 4 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 5 ετών! Παρέχεται καθημερινά πλούσιο πρωινό και γεύμα ή δείπνο σε μπουφέ! Αναστάσιμο Δείπνο με μαγειρίτσα το Μ. Σάββατο, Πασχαλινό Γλέντι με σούβλισμα αρνιών, ορεκτικά και ούζο συνοδεία ζωντανής μουσικής την Κυριακή του Πάσχα!

Κέρκυρα
Τιμή Προσφοράς:  €450
Αρχική Τιμή: € 900

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για ALL INCLUSIVE ΠΑΣΧΑ στον Καστελλόκαμπο Πάτρας στο 4* Airotel Achaia Beach με 258€ για 2 ή 358€ για 3 ή 472€ για 4 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών! Παρέχονται καθημερινά πλούσια πρωινά, γεύματα και δείπνα σε μπουφέ με δωρεάν ποτά! Αναστάσιμο Δείπνο το Μ. Σάββατο, Πασχαλινό Γλέντι με ψήσιμο αρνιών συνοδεία ζωντανής μουσικής από ορχήστρα την Κυριακή του Πάσχα! Απεριόριστη κατανάλωση σε snacks, καφέδες, ζεστή σοκολάτα, μπύρα, ούζο, αναψυκτικά και χυμούς για τα παιδιά!

πάσχα
 All Inclusive Πάσχα στο Ρίο
Τιμή Προσφοράς:  €258
Αρχική Τιμή: € 516

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ AEGEAN! ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚA ΕΙΣΙΤΗΡΙA ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΕΩΣ -20%) ΚΑΙ ΒΟΡΡΑ (ΕΩΣ -30%).

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ -30%!ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ!
ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ -20%!
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ!
ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για κυκλαδίτικο ΠΑΣΧΑ στην Μύκονο!! Από 155€ / άτομο για Πάσχα & Πρωτομαγιά στη Μύκονο που περιλαμβάνει: 3 Διανυκτερεύσεις στο Paola's Beach ή στο Paola's Town, Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα-Μύκονος-Ραφήνα, Μεταφορά από το λιμάνι της Μυκόνου προς το ξενοδοχείο και αντίστροφα, Πασχαλινό εορταστικό γεύμα στην πισίνα του ξενοδοχείου!

Μύκονος 
Τιμή Προσφοράς: από €155
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για πασχαλινή οδική εκδρομή στην κοσμοπολίτικη Κέρκυρα!!210€ το άτομο για 4 ήμερες/3 διανυκτερεύσεις στην Κέρκυρα στο Πολυτελές ξενοδοχείο HOTEL GELINA VILLAGE 5*. Το ατομικό πακέτο περιλαμβάνει μεταφορές με υπερυψωμένο πούλμαν άριστης κατάστασης, πλήρη διατροφή, Αναστάσιμο & Πασχαλινό γλέντι πλούσιο φαγητό & ζωντανή μουσική!!

Κέρκυρα
Τιμή Προσφοράς:  €210
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για Πάσχα Στα Μέθανα!!!147€ για 5ήμερες διακοπές (4 διανυκτερεύσεις) 2 ατόμων με Late Check out από Μ.Παρασκευή έως Τρίτη του Πάσχα, στο Boutique Studios στα Μέθανα Τροιζηνίας.

Μέθανα
Τιμή Προσφοράς:  €147
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για μοναδικό ΠΑΣΧΑ στο κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι!!229€ για 4 ημέρες διακοπές (3 διανυκτερεύσεις) 2 ατόμων, με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, δείπνο με νηστίσιμα την Μ. Παρασκευή, Αναστάσιμο εορταστικό δείπνο του Μ. Σαββάτου και Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα!

Πόρτο Χέλι
Τιμή Προσφοράς:  €229
Αρχική Τιμή: € 

ΕΛΗΞΕ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement