Λάβε μέρος!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ! Ρομαντικό, Κοσμοπολίτικο και Μαγευτικό 3ήμερο ή 4ήμερο για Δύο Άτομα, σε Double Room με Τζάκι και Παραδοσιακό Πρωινό, στον πανέμορφο Πετρόχτιστο Παραδοσιακό Ξενώνα «Αρχοντικό Ταρσούνα» στον Αγαπημένο Παλιό Άγιο Αθανάσιο στο Καϊμακτσαλάν (από 1 Νοεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου)!

Παλιός Άγιος Αθανάσιος
Τιμή Προσφοράς:  €99


ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ! Πολυτελές 2ήμερο ή 3ήμερο ή 4ήμερο ή 5ήμερο Πακέτο για Δύο Άτομα, με Διαμονή σε Superior Double Room με Τζάκι, Πλούσιο Πρωινό, Χρήση της Εντυπωσιακής Εσωτερικής Πισίνας & των Χώρων του Spa & 1 Φιάλη Λευκό ή Κόκκινο Κρασί Ιταλικής Ετικέτας ή 1 Φιάλη Σαμπάνιας & Φρούτα και Early Check In – Late Check Out!στο Ατμοσφαιρικό και Ειδυλλιακό Περιβάλλον του Πολυτελούς Art Hotel «Miramonte Chalet Hotel Spa» στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο στο Αγαπημένο και Πανέμορφο Καϊμακτσαλάν!

Παλιός Άγιος Αθανάσιος
Τιμή Προσφοράς:  €89
Αρχική Τιμή: € 205

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ! 89€ από 180€ για μαγικό 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων, στο Παραδοσιακό Νόστος Guesthouse στο κέντρο της όμορφης Αράχωβας!! Σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, γεμάτο παράδοση και εικόνες ζωής και σε συνδυασμό με τους άνετους χώρους και τις ανέσεις του ξενώνα μας θα σας προσφέρουν ξεχωριστές στιγμές ζεστασιάς και χαλάρωσης. Έκπτωση 51%!!

ΑράχωβαΤιμή Προσφοράς:  €89
Αρχική Τιμή: € 180

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ! 109€ από 220€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο Casa Di Neve σε Loft Suite με Τζάκι και Πρωινό! Προσφέρεται Welcome Drink, Δωρεάν χρήση μπιλιάρδου και Δωρεάν χρήση παιδότοπου! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καρπενήσι
Τιμή Προσφοράς:  €109
Αρχική Τιμή: € 220

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΟ BANSKO! 98€ από 155€ ( Έκπτωση 37%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), στο Μπάνσκο σε Double Room! Προσφέρεται Welcome Drink, Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, της Σάουνα και του Γυμναστηρίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Μπάνσκο
Τιμή Προσφοράς:  €98
Αρχική Τιμή: € 155

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΝΑΥΠΛΙΟ! 50€ από 100€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετώνσε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Hotel Agamemnon!

Ναύπλιο!
Τιμή Προσφοράς:  €50
Αρχική Τιμή: € 100

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ! 95€ από 190€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα σε Studio με Πρωινό στο Όραμα Hotel!

Λίμνη Πλαστήρα
Τιμή Προσφοράς:  €95
Αρχική Τιμή: € 190

ΕΛΗΞΕ

ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ! 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, σε Junior Suite με Τζάκι και Πρωινό, στο Elafivolia Arahova Suites!

Αράχωβα
Τιμή Προσφοράς:  €288
Αρχική Τιμή: € 432

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΑΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ! 49€ από 98€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 7 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο στα Στουρναρέϊκα της Ελάτης Τρικάλων στο Αρχοντικό του Κρομμύδα!

Ελάτη Τρικάλων!!!
Τιμή Προσφοράς:  €49
Αρχική Τιμή: € 98

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ! 75€ από 150€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο στα Καλάβρυτα, στη Μικρή Αρχόντισσα!

Καλάβρυτα
Τιμή Προσφοράς:  €75
Αρχική Τιμή: € 150

ΕΛΗΞΕ

Προσφορά για διαμονή στη Δημητσάνα της Ορεινής Αρκαδίας στο 3* Koustenis Village με 99€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις με Πρωινό!

Δημητσάνα
Τιμή Προσφοράς:  €99
Αρχική Τιμή: €160

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ! 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Καλαμπάκα, σε Σουίτα με Πρωινό στο Αρχοντικό Μεσοχώρι! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί κατά την άφιξη στο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!


Καλαμπάκα
Τιμή Προσφοράς:  €99
Αρχική Τιμή: € 198

ΕΛΗΞΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για εκδρομή στην Κατερίνη Πιερίας! 199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 14 ετών και ένα έως 3 ετών, στο 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο!

Κατερίνη Πιερίας!
Τιμή Προσφοράς:  €199
Αρχική Τιμή: € 398

ΕΛΗΞΕ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ1 SITE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ! -> Συμπληρώστε τη Φόρμα:
Advertisement